Ismét egy pórul járt ügyfél!

Tisztelt Megrendelők!

Felhíjuk szíves figyelmüket arra, hogy amennyiben a DPF tisztítására van szükség, körültekintően válasszák meg a tisztítás módját. Továbbá ne minden esetbe csak a tisztítás várható költsége, az ár alapján döntsenek. A csatolt képeken látható, hogy a megrendelő által választott tisztítási mód, melynek kiválasztása a várható költség alapján történt, nem volt a megfelelő választás. Végül az olcsóbb megoldás nem volt eredményes, aztán a végére már nagyon drága lett !

Javasoljuk, hogy mindenképpen olyan DPF tisztító céget válasszanak, aki megfelelő engedélyekkel rendelkezik és megfelelő tisztítási  technológiával végzi a műveletet ! Mivel ez a tevékenység is engedélyköteles, telephelyengedély és NKH engedély szükséges hozzá, csak ennek birtokában végezhető az. Az engedélyek megszerzésének és fenntartásának költségei vannak, melyek a tisztítás árában is megmutatkoznak! 10.000-20.000 Ft-ért szakszerű munkát, eredményes tisztítást legális tevékenységgel nem lehet végezni!

A képeken látható, az általunk tisztításra átvett DPF szűrő házát egy korábbi javítás során valaki szakszerűtlenül javította már, szétvágta azt, majd sterimobbal, nagynyomású mosóval próbálták kitisztítani! A próbálkozás nem volt sikeres művelet és még a gyanútlan tulajdonos drágán fizettet érte !

Az ilyen tönkretett DPF szűrőn már sajnos mi sem tudunk segíteni. A nem tisztítható és nem javítható DPF-et szükséges újra cserélni.