Mások vagyunk!

Kérdezhetik, hogy miben tudunk többet, mint a többi DPF, részecskeszűrő tisztító. Akkor lássuk!
A gépet mi fejlesztjük és gyártjuk. Tehát magyar!
A fejlesztésünk folyamatos, mivel a DPF rendszerek is fejlődnek!
További előnyeink!

-Nincs korlátozva a tisztító gépünk befogadó képességének a hossza, akár 2,7 m hosszúságú DPF rendszernél is megbirkózik a gépünk egyben, szétbontás nélkül.

Az autószerelő kollégáknak nem kell szakszerűtlen megoldásokat alkalmazniuk, amelyek későbbi problémákhoz vezethetnének.

 

-Hatféle tisztítási módot tudunk tetszés szerint variálni az intelligens programoknak és kijelzőnek köszönhetően! Ez azt jelenti, hogy a tisztítás dinamikáját, a tisztítás idejét és erősségét tudjuk állítani, szükség szerint változtatni az adott gépjármű típushoz (pl. Audi A4) programozni, a kialakított programot elmenteni és később a beállított értékkel tisztítani, akár ezerszer megismételve a tisztítási folyamat. De az automata program mellet van kézi beállítási lehetőség is.

 Az ipar 4.0 fejlesztései között kínált lehetőségekkel is rendelkezik gépünk: távfelügyeleti rendszerrel és távoli hozzáféréssel. Ennek segítségével távolról is, okos telefon használatával elérhető a gép. Igény esetén segíteni tudjuk a gépen dolgozó kolléga munkáját, vagy akár ellenőrizni azt. (Ipar 4.0: a negyedik ipari forradalomra utal, az információs technológia és az automatizálás egyre szorosabb összefonódása.)
– Gépünkbe beépítésre került egy nagynyomású alkatrésztisztító is, amellyel elsősorban a DPF külső házának tisztítását tudjuk elvégezni. Igény esetén alkatrész tisztításra is használható.
– A géppel tudjuk mérni és dokumentálni a tisztítás előtti és utáni áramlási adatokat, amelyet kinyomtatva átadunk az ügyfeleknek, igény esetén több példányban is. Ezel tudjuk bizonyítani a tisztítás elvégzését és egyben egy védjegyként és garancia levélként is működik.
– Tudunk egyedi méréseket is végezni a hozott részecskeszűrőn, mindezt dokumentáljuk, azt igény esetén ügyfeleink részére nyomtatott formában átadjuk.
– A DPF tisztító berendezés zárt technológiával működik, ezért a semmilyen hulladék nem szennyezi a környezetet, a tisztítás melléktermékét azt az arra kijelölt hulladékégetőbe szállítjuk.
– Számunkra nemcsak az elvégzett munkánk minőségének magasan tartása fontos, hanem elhivatottak vagyunk az autószerelők folyamatos szakmai képzésében is.Tanfolyamokat tartunk az AOE-vel közös szervezésben, ahol szakmai tudásunkat szeretnénk továbbadni és elégedett ügyfeleket látni.