Új részecskeszűrő tisztító berendezésünk.

Tisztelt Partnereink ! Kedves Érdeklődők !

Közel 1,5 éve elkeztük a legújabb részecskeszűrő tisztítónk kifejlesztését ! Erre azért van szükség, mert a részecskeszűrő-, DPF technológia is napról-napa fejlődik. Szükséges, hogy az egyre fejlődő gyártási technológiának a tisztítási technológiánk is megfeleljen. Úgy véltük, hogy az első generációs gépünk már nem minden esetben lesz képes a legújabb fejlesztésű részecskeszűrő, DPF tisztításra. Megjegyzem, hogy azok a tisztítást végzők, akik ma részecskeszűrőt, DPF-et tisztítanak, egy alap típusú géppel dolgoznak, mely tapasztalataink szerint nem lesz elegendő az legújabb technológiával készült kipufogó rendszerek tisztításához. A legújabb berendezésünk már képes lesz a legmodernebb részecskeszűrő, DPF tisztításra. Mivel már az euro 6d-nél tart a gyártási technológia, ezeknél a részecskeszűrő, DPF technológiáknál már a kipufogó rendszerben a kémia is sokkal nagyobb hangsúlyt kapott. Ezért itt nem igazán szerencsés a különböző vegyszerek használata, mert azok károsíthatjuk a részecskeszűrő, DPF, SCR katalizátort, DOC/NSC katalizátor, CUC oxidációs katalizátort. Ezek a felsorolt egységek egy kipufogórendszeren belül helyezkednek el ! Továbbá az  SCR-bevonatot a dízel részecskeszűrő, DPF kerámia vázszerkezetére hordják fel, így a DPF több funkciót is ellát. Ezért a tisztítására még jobban felkészíttet részecskeszűrő, DPF tisztító gépet és szakembert szükséges biztosítani. Új berendezésünk képes lesz bizonyos feltételek fennállása esetén csak meleg vízzel tisztítani, mindenféle oldószer és adalékanyag hozzáadása nélkül. Az új technológiai alkalmazás célja a dízelmotorok nitrogén-oxid-kibocsátásának mérséklése, a kiterjesztett vizsgálati előírásoknak (RDE) való teljes körű megfelelés. Lásd a mellékelt képet, melyen a Volkswagen dízelmotoros modelljét látjuk !

Lesznek olyan gyártók, ahol a részecskeszűrő, DPF rendszereknél előkerülnek a kerámia és a színterfémek keverékeik! Lásd Continentál, mivel ők erre a rendszerre tették le a voksukat! Lásd képen.

 

 

A fejlődés, a fejlesztések  nem állnak meg nálunk sem !

Az új berendezésünkről próbaüzem után egy újabb ingyenes tanfolyamot fogunk szervezni az érdeklődőknek a saját telephelyünkön és a gépünk bemutatásra fog kerülni működtetés, üzem közben ! Új gépünket várhatóan Budapesten helyezzük üzemben saját üzemeltetéssel.

Továbbra is várjuk a új és leendő ügyfeleink megrendelését!