A részecskeszűrő autóról történő leszerelését mi NEM vállaljuk, mert mi nem javítunk autót. A részecskeszűrő a javítási listán a sorban a legutolsó. Valamiért eltömődött, mely oknak a megállapításhoz megbízható és jól dolgozó szerelőre van szükség! Mi csak a részecskeszűrő tisztítására specializálódtunk, valamint a tisztítás hatékonyságának növelésével és a gépek fejlesztésével foglalkozunk!

 

Egy személyautó (3,5 t-ig) esetében a tisztítás kb. 3 órát vesz igénybe!

 

Igen, továbbá minden, ami a kipufogóval összefügg, mindent meg tudunk javítani, cserélni. Tudunk beszakadt csavar menetet javítani, csőhajlítást végezni (átmérő 38 mm-től 65 mm-ig), flexibilis csövet vagy akár katalizátort is cserélünk!

Pontos cím és telefonszám ismeretében tudunk futárt küldeni, majd a tisztítást után ismét futár szolgálattal visszaküldjük a szűrőt a megrendelőnek.

 

Végezzük el az alábbi kísérletet: az autó kipufogó csövének végébe belenyúlunk egy fehér zsebkendővel és amennyiben az kormos lesz, akkor nagy rá az esély, hogy valami probléma van a részecskeszűrővel, vagy egyáltalán nincs is az a rendszerben! Amennyiben ezt az autót Ön szeretné megvásárolni, abban az esetben nem javasoljuk a vételt, mert sok probléma lehet vele (amire a kormos szűrő utal).

A mi munkánkra 100.000km garanciát vállalunk, de az nem az autoszerelő munkájára vonatkozik.

Technologiánk

Tudjon meg többet az általunk használt és fejlesztett technológiáról!

TECHNOLÓGIA

Kérdése van?

Forduljon csapatunkhoz bizalommal kérdésével!

ELÉRHETŐSÉGEK

Nézze meg, mit mondanak az ügyfeleink


Nagyon büszkék vagyunk az általunk nyújtott szolgáltatásra, és minden termékünk mellett kiállunk.

Olvassa el elégedett ügyfeleink beszámolóit.

Tisztítsa meg a részecskeszűrőjét biztonságosan és gazdaságosan!

Válassza az HDSF Cleaner-t a koromszűrő tisztításához

Az HDSF Cleaner egyedülálló tisztítógéppel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a részecskeszűrőt tisztítsa anélkül, hogy a burkolatot megbontaná.

Hívjon minket bizalommal +36-20/35-93-115
KAPCSOLAT FELVÉTEL