DPF Tisztítás

A HDSF Cleaner cégvezetőjeként büszkén mondhatom, hogy már 2012 óta folyamatosan fejlesztjük saját tervezésű részecskeszűrő tisztítási technológiánkat annak érdekében, hogy mindig a legmodernebb és leghatékonyabb megoldásokat kínálhassuk ügyfeleinknek. Az általunk alkalmazott eljárásnak köszönhetően, amely a DPF technológiát folyamatosan kíséri, garantáljuk, hogy mindig lépéselőnyben vagyunk a környezetvédelmi normák változásaival szemben is.

Partneri kapcsolatunk az Autószerelők Országos Egyesületével biztosítja, hogy az autószerelők mindig naprakész információk birtokában legyenek a legújabb fejlesztéseinkkel és technológiáinkkal kapcsolatban. Az általunk alkalmazott részecskeszűrő tisztítási folyamat kiválóságát jelzi, hogy eredményeinket dokumentáljuk, és a tulajdonosoknak átadjuk a kapcsolódó dokumentációkat.

Innováció és környezetbarát megközelítésünk révén zárt rendszerű és biológiailag lebomló tisztítószert alkalmazunk, amely gyorsan és hatékonyan tisztítja a részecskeszűrőt. Az eljárás során végzett mérések eredményeit nyomtatott formában is az ügyfelek rendelkezésére bocsátjuk. A DPF szállítása akár postai úton is megoldható.

A tisztítás folyamata során endoszkópos vizsgálatot alkalmazunk a hibák kiszűrésére, a részecskeszűrőt egy, a kerámiabélést kímélő vegyszeres elegyben áztatjuk, és minden lépést dokumentálunk. Garanciavállalásunk csak kifogástalan motor és elektromos rendszer működése mellett érvényes, és a részecskeszűrő működésére 100000 km garanciát vállalunk.

Az általunk kifejlesztett technológiának és szolgáltatásainknak köszönhetően, minden, ami a kipufogóval kapcsolatos, beleértve a csavaroktól kezdve a csőhajlításig és a katalizátor cseréig, nálunk megoldható. A HDSF Cleaner - az, ahol az innováció, a minőség és környezetvédelem találkozik!

Minden munkánkra 100.000 km garanciát vállalunk!

Kérjen ajánlatot elérhetőségeinken keresztül!