Extrahosszú dpf tisztítása

A HDSF Cleaner nem csak a szokványos, hanem az extrahosszú, akár 3 méter hosszúságú DPF-ek tisztításában is kiemelkedő szakértelmet és hatékonyságot kínál. 2012. óta folyamatosan fejlesztjük saját terveinken alapuló részecskeszűrő tisztítási technológiánkat, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk az egyre hosszabb DPF-kkel rendelkező járművek igényeihez.

Az extrahosszú DPF tisztítása során alkalmazott eljárásunk a rendkívül hosszú csövek hatékony tisztítását is magában foglalja, így garantálva, hogy a járművek kipufogó rendszerei optimális teljesítményt nyújtsanak. A 3 méter hosszú DPF tisztítása sem okoz számunkra problémát. A tisztítási eredményeket dokumentáljuk, valamint a mérési jegyzőkönyvet a tulajdonosnak átadjuk.

A környezetbarát és biológiailag lebomló tisztítószereink használatával, valamint az innovatív eljárásainkkal biztosítjuk, hogy az extrahosszú DPF-k tisztítása során is a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek. Garanciavállalásunk kizárólag a szakszerű beépítés és a motor, valamint az elektromos rendszer működésének kifogástalan állapota mellett érvényes, így biztosítva, hogy járműveik hosszú távon kiváló teljesítményt nyújtsanak. A HDSF Cleaner az a hely - ahol az extrahosszú DPF tisztítása és a rugalmasság találkozik az innováció és minőség mellett!

Minden munkánkra 100.000 km garanciát vállalunk!

Kérjen ajánlatot elérhetőségeinken keresztül!